Winkelwagen

Speciaal

Thee (losse)

 | 

Groene thee

 | 

China


Darjeeling 50 gram

Darjeeling    50 gram€ 1.40Aantal  Gunpowder 50 gram

Gunpowder    50 gramGunpowder komt oorspronkelijk uit de provincie Zhejiang in Zuidoost-China en als eerste Chinese thee bekend in Europa. De thee kreeg zijn naam door de vorm die doet denken, in droge toestand, van de "Gunpowder". Als er water wordt toegevoegd, het blad opent dan snel. De thee heeft een zurige smaak en een licht geopend, helder groen blad.


€ 1.30Aantal  Gunpowder Temple of Heaven 50 gram

Gunpowder Temple of Heaven    50 gramBijzonder populair gunpwoder "Temple of Heaven", Tempel van de Hemel is een label van een grote theefabriek in Hangzhou. De originele "Tempel van de Hemel" is een tempel in Bejing. De thee van dit mengsel wordt altijd geoogst op dezelfde landgoederen. De kwaliteit is continu hetzelfde op de gehele internationale markt. Donkergroen en strak opgerold blad, teder bittere en scherpe smaak.


€ 1.60Aantal  Nan Yu thee (afslankthee) 250 gram

Nan Yu thee (afslankthee)    250 gramNan Yu een heel bekende thee om er mee af te vallen. De werking van de thee is vet oplossend en hongerstillend. Met nan-yu thee wordt het beste resultaat bereikt als u 2 kopjes per dag drinkt. Bij voorkeur voor de maaltijd, gedurende 15-30 dagen voor respectievelijk 4 tot 8 kilo gewichtsverlies.


€ 8.00Aantal  Sencha green 50 gram

Sencha green    50 gramSencha green is een ideale groene thee voor beginners. Het heeft een intense smaak met een beetje citrusachtige aroma.


€ 1.60Aantal  Young Hyson 50 gram

Young Hyson    50 gram€ 1.70Aantal