Winkelwagen

Speciaal

Thee (losse)

 | 

High Tea


Anxi Tie Guan Yin - Iron Goddess 1e kwaliteit 50 gram

Anxi Tie Guan Yin - Iron Goddess 1e kwaliteit    50 gramTie Guan Yin Oolong thee is een van de beroemdste Oolong thee uit Anxi. Deze Tie Guan Yin Oolong thee is een Nong Xiang thee wat gewoon betekent dikke en zware geur. Met andere woorden, deze Tie Guan Yin heeft een zware fruitige en bloemige diepe geur en geschikt voor iemand die houdt van milde en zachte smaak, subtiele florale en zoet aanhoudende afdronk.


€ 9.95Aantal  Bai Hao Yin Zhen - Zilveren naalden thee    50 gramZuiverheid, zeldzaamheid en roem verhullen deze legendarische Silver Needle witte thee met donzige knoppen, die de hoogste eer heeft als een van de top tien thee van China. Gereserveerd voor de Chinese Keizerlijke familie al eeuwen, is deze thee eerbiedig met de hand geoogst en slechts twee dagen van het jaar. De bladeren zijn unieke, mooie en zilver getipt exsuderende royalty en een uitzonderlijke zacht, glad, zoet-zijdeachtige weelderigheid. Delicate en verfrissende thee met een zoete zijdeachtig einde.


€ 12.50Aantal  Bi Luo Chun - Green Snail Spring 50 gram

Bi Luo Chun - Green Snail Spring    50 gramDong Ting Bi Luo Chun is een van China's beroemdste thee en door velen beschouwd als de tweede van de tien voor Xi Hu Long Jing. Deze thee is gemaakt in Ling Yuan tempel van Bi Luo Peak, Dong Shan en werd oorspronkelijk genoemd Xia Si Ren Xiang, die over het algemeen betekent "Verbazingwekkende geur". Het was de Qing-Keizer die deze naam gaf. Bi Luo Chun (genoemd naar BI Luo Peak) en verklaarde het als een Keizerlijke thee.


€ 6.50Aantal  Chun Mee - Precious Eyebrow tea 50 gram

Chun Mee - Precious Eyebrow tea    50 gramDeze tradionele groene thee is één van de belangrijkste thee van China. Chun Mee (mooie wenkbrouwen) dankt de thee aan het uiterlijk van zijn licht gebogen bladeren. Kruidachtig aromatische smaak met goudgelen kleur en rijk aan anti-oxidanten.


€ 7.95Aantal  Dong Ting Bi Luo Chun - Green Snail 1e kwaliteit 50 gram

Dong Ting Bi Luo Chun - Green Snail 1e kwaliteit    50 gramDong Ting Bi Luo Chun is een van China's beroemdste thee en door velen beschouwd als de tweede van de tien voor Xi Hu Long Jing. Deze thee is gemaakt in Ling Yuan tempel van Bi Luo Peak, Dong Shan en werd oorspronkelijk genoemd Xia Si Ren Xiang, die over het algemeen betekent "Verbazingwekkende geur". Het was de Qing-Keizer die deze naam gaf. Bi Luo Chun (genoemd naar BI Luo Peak) en verklaarde het als een Keizerlijke thee.


€ 8.50Aantal  Feng Huang Shan Dan 50 gram

Feng Huang Shan Dan    50 gramDan Cong is een zeer oude thee die in de geschiedenis teruggaat tot 900 jaar geleden. de thee was ook een Imperial eerbetoon tijdens de Song-dynastie. Omdat het een top tien thee uit Huang is, behoort het ook tot de High-tea . Goed van smaak en voor de theeliefhebbers, een groene thee die ook helpt bij het afvallen met een lichte zoete smaak.


€ 10.90Aantal  Jasmin Phoenix Dragon Eyes 50 gram

Jasmin Phoenix Dragon Eyes    50 gramDeze specialiteit thee is afkomstig uit de provincie Fujian en wordt ook wel genoemd "Phoenix Dragon Eyes Pearls", de macht van de draak in de vorm van de groene thee.en de schoonheid van de Feniks. Samen met de verse jasmijnbloemen wordt het gecombineerd tot deze thee. De bloemen worden gemengd met de thee en daarna op speciale manier gerold. (Eyes), dit proces wordt 10 keer herhaald. De jasmijnbloemen worden vervolgens verwijderd, maar de geur en smaak van de jasmijn blijft hangen. Een prachtige thee met een heerlijke zoete smaak van jasmijn.


€ 9.95Aantal  Nai Xiang Jin Xuan - Milk Fragant 50 gram

Nai Xiang Jin Xuan - Milk Fragant    50 gramNai Xiang Jin Xuan heeft een geurige, zachte smaak profiel. De naam Nai Xiang betekent "Geurige melk" en als de naam al aangeeft deze thee wordt gekenmerkt door een duidelijke melk-achtige geur en smaak, dat geschikt is voor zowel Bao Zhong en Oolong thee. Wanneer het wordt verwerkt als Oolong thee geeft Jin Xuan een romige kwaliteit op die bekend staat als Nai Xiang. Zoals de verschijning van gecondenseerde melk en zoete herinneringen aan de kindertijd. Deze thee wint aan populariteit inde Verenigde Staten, Rusland en Europa.


€ 11.90Aantal  Pai Mu Tan - First level 50 gram

Pai Mu Tan - First level    50 gramPai Mu Tan (Bai Mu Dan) wordt geteeld in de provincie Fujian op een hoogte van ca. 1500 meter. De bladeren zijn niet gerold na de oogst, wordt kort vergist en onmiddelijk gedroogd. Door middel van deze procedure zullen de knoppen hun mooie wit/zilveren kleur behouden waar de thee zijn tweede naam "White Tea" van kreeg. Licht gefermenteerd en zacht karakter met een amber theekleur.

Pai Mu Tan is de tweede beste witte thee na Yin Zhen. Pai Mu Tan is gemaakt van zorgvuldig uitgekozen theeknoppen en bladeren van de Da Bai (Grote Witte) stam van de theebomen. Door gewoon stomen en drogen komt het dicht bij zijn natuurlijke staat. Net als Yin Zhen staat Pai Mu Tan bekend om zijn anti-toxine en verkoelende eigenschappen en helpt om lichaamswarmte te verlagen.


€ 9.95Aantal  Tie Guan Yin - Iron Goddess 50 gram

Tie Guan Yin - Iron Goddess    50 gramTie Guan Yin Oolong thee is een van de beroemste Oolong thee uit Anxi. Deze Tie Guan Yin Oolong thee is een nong Xiang thee wat gewoon betekent dat dikke en zware geur. Met andere woorden, dit Tie Guan Yin heeft een zware fruitige en bloemige diepe geur en geschikt voor iemand die houd van milde en zachte smaak, subtiele florale aroma en zoet aanhoudende afdronk.  


€ 9.90Aantal  Weng Jia Shan Long Jing - Dragon Well 50 gram

Weng Jia Shan Long Jing - Dragon Well    50 gramDe meest bekende groene thee in China is zeker Long Jing, die wordt geteeld in de bergen rond het West Lake gebied van Hangzhou in de centrale kustprovincie. Long Jing of Dragon Well is vernoemd naar de Oude Long Jing Tempel zo'n 1700 jaar geleden. Een legende zegt dat tijdens het graven een unieke draak-vormige steen werd gevonden en vanaf die tijd noemde men het Dragon Well.


€ 9.50Aantal  Wu Yi Cha 50 gram

Wu Yi Cha    50 gramSommige wijnen kan men lang bewaren (bewaar wijn), dat is ook zo met sommige Oolong thee. Wu Yi  Cha is zo'n thee, deze thee is van 2001 maar nog niet opnieuw geroosterd zoals Wu Yi Yan Cha.  


€ 8.50Aantal  Wu Yi Yan Cha 50 gram

Wu Yi Yan Cha    50 gramSommige wijnen kan men lang bewaren (bewaar wijn), dat is ook zo met sommige Oolong thee. Wu Yi Yan Cha is zo'n thee, deze thee is van 1996 en in 2011 opnieuw geroosterd om de geur en de smaak van de thee te verbeteren. Hierdoor krijgt het de smaak een vleugje honing-achtige zoetheid, hij is glad en zacht een echte speciale thee.


€ 11.50Aantal  Xin Yang Mao Jian - Green Tip 50 gram

Xin Yang Mao Jian - Green Tip    50 gramXin Yang Mao Jian is een van China's tien beroemste thee en wordt gekoesterd voor zijn verfrissende smaak en aangename geur. De mooiste en meest tedere Xin Yang Mao Jian theebladeren worden geplukt van theebomen die groeien in het hooggebergte van Xin Yang. Een interessant oogstgebied bekend als "5 bergen en 2 meren". De zoete bloemige noten die aanhouden tot ver in de afwerking en zeer verfrissende afdronk.


€ 7.50Aantal  Xin Yang Mao Jian - Hairy tips 50 gram

Xin Yang Mao Jian - Hairy tips    50 gramXin Yang Mao Jian is een van China's tien beroemste thee en wordt gekoesterd voor zijn verfrissende smaak en aangename geur. De mooiste en meest tedere Xin Yang Mao Jian theebladeren worden geplukt van theebomen groeien in het hooggebergte van Xin Yang. Een interessant oogstgebied bekend als "5 bergen en 2 meren". De zoete bloemige noten die aanhouden tot ver in de afwerking en zeer verfrissende afdronk.


€ 9.95Aantal  Ying De Hong Cha 50 gram

Ying De Hong Cha    50 gramYing De Hong Cha is een rode thee uit de stad Ying De provincie Guangdong. Deze thee heeft een peperige noot en een zoete afdronk.


€ 9.95Aantal  Yu Lan Chun - Orchid tea 50 gram

Yu Lan Chun - Orchid tea    50 gramYu Lan Chun wordt gemaakt van de theebladeren geplukt van oude Shui Xian theebomen op de Wudong berg. Yu Lang Xiang (Magnolia aroma) behoort tot de orchidee aroma categorie. De unieke, natuurlijke magnolia (Yu Lang bloem) aroma en honing smaak is aangenaam en slepende voor lange tijd.


€ 8.90Aantal